Slut på veckan

Nu är söndagen avklarad och slut på min ledighet, gillar inte det alls "/ Och sen har jag inte gjort någonting över huvud taget idag mer än att jag har suttit och lyssnat på music och så.

Efter maten så gick jag ut en sväng med några kompisar och åkte pulka, alltså dom åkte INTE jag. Pulka utan termobyxor är inte riktigt ma thing. Så efter det så blev det film-mys såg på Sherlock Holmes, skit bra var den filmen. Och han var ju snygg som f*n oxå alltså Holmes haha. Mums.

Nu ska jag snart gå och lägga mig för i morgon är det skola igen, orkar inte men vad ska man göra. Vi hörs i morgon pusspuss

Jag som kändis?

Vilken ångest-söndag, är jätte uttråkad men orkar inte göra något men snart måste jag. Jag vill ut egentligen för jag börjar få lite panik :P Sitter och tänker på en massa sjuka saker, jag önskar att jag hade kunnat sjunga & dansa vill verkligen kunna. Och tänk om jag hade varit en kändis, typ sångerska eller något. Jag vet inte om jag hade passat in i den världen haha, med min attityd och humöret haha ja man måste kunna vara självkritisk.

Så här tråkigt har jag, tänk såhär hade jag sett ut som kändis när jag försöker gå på stan haha


OH SNAP !

Va? Det finns verkligen en Ferarri-limousin :O hittade denna på http://fokis.se. Shit vad cool, verkligen jag sitter här med öppen mun. Det hade ju inte varit fel att komma i en sån till balen haha, fast då skulle den varit svart. Älskar svarta bilar :)




Hello allihopa

Vaken och pigg, har ni sovit gott? Har precis ätit frukost (kaviar-knäckebröd) haha. Igår var en lyckad kväll, den började hemma hos Nicole på tjejmiddag ju och sen stack vi ner till Bykrogen och sen blev det efterfest hos Jimmy, en lyckad kväll (: Tog inga bilder för jag glömde ju såklart cameran "/

Idag blir det städning och sånt, kanske ut och åka pulka eller något hahaha vill bli ett barn igen :P Men det värsta är att det SNÖAR nu igen, jag vill inte ha snö, jag hatar snö! Kallt, äckligt, man måste ha så mycket kläder på sig och det gillar inte jag ! fy.

Vi hörs sen puss <3

Look of today

Inte den bästa bilden men hinner inte ta med cameran


FÖRLÅT !

Förlåt att jag inte har skrivit något idag, men jag har varit ute och shoppat och sen så har jag inte kunnat komma in på blogg.se vet inte om det har varit något fel på sidan. Nu är jag hemma hos min Nicole på tjejmiddag och har det mysigt, ska se om cameran har laddats klart så jag kan ta bilder :) Vi hörs väl senare hoppas jag. Och jag ska skriva mer i morgon!

Shopping



Diadem från någon affär jag inte kommer ihåg namnet på
Smyckena är från ur&penn



Jeans-tights & skärp fårn Cubus



Vanlig tröja och örhängen från Only



Kofta och tunika från BikBok

Hemma

Hej allihopa ! Nu är jag hemma igen från båten, och vill bara säga att det var det sämsta stället jag varit på, snobbar över allt, jag klarar inte sånt. House music, nej tack ! Så jag och Sanna och Markus stack till Barcelona i stället det var ju till och med bättre. haha. Men jag kan ju säga som såhär att varken Sanna eller jag kunde gå i våra skor, j*vla snö haha. 

Ja nu jag hemma i alla fall. Men vet ni, jag tappade bort min glass ring "/ så nu har jag gått beställa en ny. MIN GLAASS ! :( inte kul alls. Fy ska nog beställa mer men får börja med en ny glass ring. Ska ju shoppa i morgon oxå.

Sov gott, puss <3


Nu drar jag (:

Look of today


Fixar mig

x Hår-inpackning
x Ansiktskmask
x Peeling
x Fila fötterna
x Rakning
x Parfym & deodorant
x Sminkning
x Kläder
x Håret

Tja allihopa

Har inte bloggat så mycket, men jag har inte gjort så mycket ihäller så har inte haft mycket att säga, hihi. Det blev inget shoppande idag. Kan vara bra med paus oxå. Men imorgon ska jag shoppa med mamma :O lite busigt hahaha. Nu ska jag äta och hoppa in i duschen.

Ikväll blir det utgång till båten med Sandra, Cim & Sanna. :D Hoppas det blir en trevlig kväll har aldrig varit på båten innan, men ska ta med cameran i alla fall och försöka komma ihåg att fota. Och hur jag ser ut ikväll får ni se senare. Puss <3

From my heart to you !

For months I used to cry, felt like I wanted to die
Kept asking God why, do I deserve this?
We all make mistakes, ain't nobody perfect
We're human, and through it all, I remained a good woman to you
Prayin for strength and losin my faith
How could you lay in our bed and lie in my face?
Jumpin out my sleep
Havin nightmares of me tossin and turnin, my heart still burnin
Watchin me suffer, relivin my fears
Holdin my pillow close while you dryin my tears
Stop your blood claat cryin, need to stop lyin
and look me in my eyes 'fore these plates start flyin
And how the fuck could you disrespect us
Everything we stand for, all our love and our trust
Seems like I said before, you won't appreciate me
and everything we have 'til I'm out the fuckin door

God morgon !

Vaknade faktiskt tidigare än vanligt idag, typ vid 10 i alla fall. Skönt, annars känns det bara som om dagen springer förbi. Nu sitter jag och äter mina älskade kaviars-knäckebröd så j*vla gott. Hihi. Har sovit lite dåligt i natt ingen aning varför är lite ledsen för jag har tappat lusten till saker :P.

Såg idag på http://gaybloggen.com att Jason är med där hahaha hur kul är inte det. Jag bara väntade på det. Men det är roligt bara för Jason älskar bloggar men han har ingen själv så det är ju kul att han fick vara med :D.

Jag undrar om jag ska shoppa idag? Kanske en tröja till västen jag köpte, vet inte ringar kanske? har blivit galen i ringar :P. Haha men vi får se. Nu ska jag i alla fall försöka få tag på Jason och titta lite på Tv. hihi ha det bra

Puss&kram <3


Hemma från stan

Så nu har jag varit och handlat igen, suck. Nu var det sista dagen jag handlade för mina egna pengar, måste tänka mer ekonomiskt! Men det är ju så kul och givande haha. Man blir lycklig, ja ni vet själv. Men i alla fall så var jag och Sofia på Mobila och handlade och sen åkte vi in till stan oxå för att ta en fika på espresso house, mysigt. Och när vi väl satt där så var det två tjejer som trillade på cykel mitt på gå-gatan, haha pinsamt :P

Nu ska jag ut och träffa Sandra en stund och får se om vi hittar på något skojigt :P 

 
Väst från H&M

Hello Kitty läppglans :P

Tygskor från dinsko, bra till våren

Drar till stan

Hej allihopa !

Nu ska jag dra in till stan med Sofia, längesen jag träffade henne. Ska bli kul faktiskt (:. Kanske tar en fika någonstans oxå det är alltid mysigt...

Vet ni? Jag har tänkt på en sak väldigt länge, tänk om jag skulle videoblogga? Vad tycker ni om det? Jag tror det hade varit roligt. Men ni får lova att inte skratta åt mig hihi. Jag ska pröva någon dag :)

Look of today!


Ont ! "/

Nu är jag hemma igen, hade en jätte mysig dag hos carmen även om hon var lite vild, men det är inget ovanligt. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag förmodligen till lagerhaus om jag klarar av det. För jag trillade på en isfläck utanför stallet så nu har jag jääte ont i mitt knä och det är svullet. Jag tycker faktiskt synd om mig själv "/ JAG HAR ONT !

Tog en bild på naturen vid stallet


God morgon

Vaknade nyss och är jätte trött, jag måste lära mig att vakna tidigare i alla fall halv 10 eller något får ångest vaje gång jag vaknar efter 10. Jag får väl tvinga upp mig på morgonen och lära mig att sova lite tidigare ! Nu snart ska jag gå och äta frukost, får se om det blir mina kaviar-knäckebrög eller någon macka med salami. Gott. Sen ska jag köra ut till stallet och rida lite. Myspys, sen kanske jag ska dra in till stan får se sen.

puss&kram <3



Haha, när jag och Jason nörda igår kväll


Mammas pojkar parodi

Såna sjuka videos kommer när man snackar med Jason haha :D <3

Snö

Hemma igen (: Så nu har jag varit ute och gjort mitt tagit en promenad och träffat Sandra och så. Men fy fan vad alla är tråkiga idag jag ville hitta på något men detta jävla vädert asså ! Okej Jason ville faktiskt åka till Danmark idag, men det ville inte jag för jag var rädd att vi inte skulle komma hem igen, man vet ju aldrig med Öresundsborn :P. Nu sitter jag iaf och snackar Jason som sitter och snackar med världens nörd haha, och så ska snart gå och lägga mig.

J*vla väder säger jag bara, det går knappt att köra bil ihäller man bara glider hela tiden. Jag hatar detta vädert inte kul alls, jobbigt att promenera, kan inte vara ute utan att få snö på sig över allt. Usch.

snö-stormen

Nu ska jag ut i snöstormen, hihi. Antar att jag inte kommer befinna mig ute så länge, men ja vi hörs senare.  :P Pusspuss

Shopping

Nu har jag varit och shoppat idag igen, det börjar bli lite farligt, tror jag börjar bli beroende :O inte bra ! Men jag träffade ju på Erica i stan. Och så tog vi en fika på espresso house oxå. Sen var vi tvugna att åka in om Ica Maxi och handla mat till hennes mamma haha, och där så såg jag en sån automat ni vet som man trycker tuggumi och sånt, fast en med Hello Kitty (eller Hallå Kitty som min mamma sa en gång) sak till mobilen, skit gullig så vi var bara tvugna ! Och på hemvägen så körde vi in om Jägersro's parkering och körde runt och lekte i snön, eftersom att det är ett hemskt väder nu igen det snöar som f*n "/ Värsta snö-stormen haha. Nu ska jag snart äta och duscha och sånt och idag blir det tortelini till mat, gott och snabblagat! Sen ska jag väl ut en stund, fast det är ett j*vla väder så kan inte jag sitta inne en hel dag.

Vi hörs senare, puss&kram <3

Shoppat !



Trä ring från H&M


Diadem med rosett från gina tricot



Tunika från gina tricot



Hello Kitty såklart :D

Hell o

Hej allihopa !

Allt bra idag? Med mig är det bra, sitter här och äter 2 knäckebröd med kaviar :D Gottgott <3, snart ska jag in till stan och träffa erica och kanske ta en fika :) Sames Bont Sitter och pratar med Jason just nu, och pratar en massa skit om folk :D Vi hörs senare puss <3

Little miss crazy !

Nu hade jag tänkt att jag skulle bege mig utåt lite och träffa en kompis till mig, ska väl gå en promenad och snacka skit. Det är ju ingenting ovanligt i mitt liv, jag blev helt så adicted och vill handla mer hos cocoo's, fan jag kan inte göra mig fattig på den sidan. Men ska nog ut och shoppa i morgon oxå så får se vad jag hittar för smycken då, fast denna gången ska jag in till stan faktiskt. Men ja vi hörs senare bloggen. Puss&kram <3

I love cocoo's !

Beställde hem ett armband och en ring från http://cocoo.se i lördags och det kom idag :D Skit glad, riktigt fina saker. Nu är min dag räddad. I love cocoo's :D Önska att det fanns en sån butik i Malmö oxå, för som jag hade shoppat där DAMN ! Allt är så underbart :D



Love&peace armband <3



Glassig ring <3

FN-rollspel

BÖÖÖH ! Stack ju till skolan idag för att vara med på FN-rollspel. Och jag kan ju säga som såhär att det var det löjligaste jag har varit med om på länge. Hela upplägget, att vara så "seriös" när man verkligen skiter i vilket och bara går dit för att få betyg fattar inte lärarna det? Varje gång man skulle tilltala någon var man tvungen att använda sig av "ni" och säga "högst ärade deligater" :S WHAT? Fjantigt eller vad? Det var iaf skit tråkgit.

Har precis kommit hem och nu ska jag ut till stallet och Sandra ska följa med sen ska jag ta det lugnt, är helt slut i rutan av allt det skit snacket i skolan :P.

Hörs senare. Puss&kram <3

Godnatt <3

Sådär ja, nu är jag hemma. Har varit ute lite med Sandra. Är lite arg på mig själv just nu för klockan är egentligen för mycket kommer ju aldrig vakna i morgon ska upp 06.30 typ för vi ska ju vara "snygga" i morgon haha. Onödigt, orkar inte ! Men jag ska gå och lägga mig nu så sov gott. Puss&kram <3



Lekte lite med cameran nu precis oxå, haha. Lite galet men ibland blir håret snyggt fast man inte har gjort något med det :P

Så utmattad

Haha, utmattad efter dagens shopping-runda, *pust*. Så jag har sovit i någon timme tror jag hihi, vaknade vid sju och var skit förbannad "/ ingen aning varför, sen blev det middag, fläskfilé och potatisgratäng. Och nu ska jag ut och träffa Sandra lite :).
Imorgon ska jag faktiskt till skolan fast, vi ska ju ha FN-rollspel, tråkigt! Egentligen så ska vi ha på oss ländernas national kläder eller så ska killarna ha kostym och tjejerna hög svart kjol, vit skjorta & en väst/kavaj och högklackat, men Daniella äger inte såna kläder så min lärare får nöja sig med andra kläder, men jag mena varför skulle man behöva ha såna kläder på något sånt onödigt och jag tycker bara det är löjligt att man ska ha speciella kläder för uppgifter i SKOLAN? Haha jaja.
Hörs senare <3

Shopping-dag !

Precis hem kommen. Började morgonen med att jag körde hem till Jason och åt frukost eller ja nudlar haha, sen satt vi och snackade lite skit och så som vanligt. Åkte in till Entré och handlade lite och gick runt och tittade, och så åt vi falafel på Värnhems falafel haha. Gottgott, sen blev Daniella lite trött så vi åkte till trianglen och kolla lite och sen åkte jag hem. En jätte trevlig dag, tack Jason <3.



Jason gör sina nudlar i mått haha, och nu försöker han se ut som en Kines oxå såklart :P

Shopping



Tights: Cubus 179;-
Cardigan: Cubus 299;-



Örhängen: Ur&Penn 69;- / 50%



Waist coat: Gina Tricot 149;-

Jag älskar att shoppa, kan man få nog?

Uppe med tuppen

Godmorgon, är redan vaken :O och jag är ledig idag, ingen skola ingenting. Är ledig hela veckan faktiskt :D förutom i morgon för vi ska ha något FN-rollspel i skolan, fattar inget :P. Nu ska jag klä på mig och köra hem till Jason för att käka lite frukost och sen ska vi köra in till stan och handla och så. Vi hörs senare.
Puss&kram <3

Galen kille xD

Haha asså jag dör ! hahahhahaa

(:

Sitter hemma just nu och läser en massa bloggar, nörd som jag är och så pratar jag med Jason i telefon :P hihi. Vi ska tydligen ha en shopping-dag imorgon tidigt. :O haha men det blir säkert roligt. Berättar mer imorgon :)

Ikväll har jag faktiskt inte gjort så mycket, har varit en lugn kväll varit ute lite och så bara. Kan vara skönt ibland faktiskt. Nu ska jag snacka vidare med Jason så vi hörs i morgon.

Sussa sött <3

Rädda barnen i Haiti

Jag skickade nyss "10katastrof" till 72950 och skänkte 10 kronor för att hjälpa till. Så nu har jag fått ett gott samvete, känner mig så bra :D. Tycker att det är så hemskt det som har hänt där nere "/ Tänk er att vara "inlåsta" och behöva hjälp men inte kunna få det, folk blir opererade på gatorna och det ligger lik överallt "/ fy fan vad synd jag tycker det är.

Shopping

Ja det blev som jag sa att jag åkte till Jägersro och handlade på Guldfynd, med Erica. Vilken tur att jag hade det presentkortet för jag kände att jag behövde handla smycken IDAG ! Haha tack för det presentkortet hjärtat <3

Shopping



Örhängen: Guldfynd 49,50;- styck



Halsband: Guldfynd 98,50;-



Armringar: Guldfynd 69,50;- / 70%



Silver ring: Guldfynd 69,50;-

Morsning korsning :P

Har haft en skit rolig morgon oxå, haha. Hur ofta vaknar man och är skit glad dagen efter en hel vild ute-kväll? Det är inte ofta kan man ju säga, men man får ta vara på det. Och jag är skit glad att jag väldigt sällan blir bakis, för det är ju ingen hit.

Har precis varit i stallet och myst med Carmen och nu sitter jag hemma och ska hoppa in i duschen. Funderar på att köra in och handla lite ringar på Guldfynd för mitt present kort, har blivit helt galen i smycken och sånt nu, och snygga vardags kläder. Galen :P Har beställt ny tid till att bygga naglarna idag oxå den 4:e blir det. Och min nagelbyggare har ett bra erbjudande hela februari, ett sätt franska kostar bara 250;- och det är skit bra kvalitet.

Dagen är fortfarande lajbans och nu ska jag städa och duscha tänkte jag, så hörs vi senare
puss&kram <3


Går-kvällen

Så trevligt som det bara går, satt först på Möllan och drack en älskad vodka-redbull <3 Sen så bestämde vi oss för att vi ville dra ut, så vi stack vidare till Breeze och hade en hel vild och rolig kväll. Det är så skönt när man verkligen kan släppa loss som man vill göra (: Träffade även Bamse och gänget ute, skit kul. Och jag blev bjuden på utekvällen så det kunde inte bli bättre, verkligen en skit bra kväll med kärlek och skratt. Och jag var helt sjö-vild tyckte jag snackade om sjuka saker och tyckte livet var lajbans haha. 

Tack för en trevlig kväll <3






Mina fina armringar som jag köpte på rean på
Gina Tricot 50;- (Y)

Pub-kväll

Hellooåååå dogs, nu ska Daniella åka in till Möllan och dricka lite chilla & mysa. Kan vara skönt ibland, är lite busigt besrusad redan nu :P hihi. Hoppas det blir trevligt iaf, (: vi hörs senare eller imorgon busungar. puss& kram <3


Bebis katten <3 urgullig


Iris dopdag !

Hej bloggen, lite sent med inlägg idag. Igår kväll så gjorde jag inte så mycket mer att jag var ju på dejt :P, jätte trevligt. Vi var och åt på Shanghi eller hur det stavas, gottgott. Älskar chinge-mat. Sen så åkte jag hem till erica och snacka lite skit och spelade Buzz med henne, hennes mamma och Kent. Skit kul haha.

Nu har jag precis kommit hem från Iris dop, hon är så himla söt. Skit gullig. Ja det var faktiskt ganska trevligt även om jag inte är något big fan av dop, men det var trevligt. En massa kakor och sånt gott haha. Nu tänkte jag att jag skulle ta en 20 minuters power-nap eller något i den stilen är helt slut i kroppen :P

Vi hörs senare, puss&kram <3

Iris <3


Slut på filmen

Ja det blev såklart Madeas family reunion, en annan film med samma skådespelare gjord av Tyler Perry. Skit bra var den men Madea var inte med lika mycket i denna och det är hon som är rolig ju :P.
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig snygg, fast först ska jag sätta på en ansiktsmask för jag ska nämligen ut på middag med en viss person <3, höres senare.
Puss&kram <3

Film-mys !

Har nyss varit iväg och handlat en Ben&Jerrys <3 Gott. Jamaican Me Crazy, det namnet på glassen skriker Daniella haha. Var tvungen att smaka den och den var faktiskt skit god oxå. Nu ska jag sätta på en film och sitta och mysa en stund. I med lite hår-inpackning till ikväll :)

Puss&kram <3




Godagens

Så hemma från skolan igen dådå, har inte gjort så mycket vi hade samhällslektion och betygssamtal på religionen, fick reda på att jag fick VG i religion :D jätte glad. De andra lektionerna jag skulle ha idag var inställda så så skönt, snart blir det nyss schema. Och jag är ledig nästa vecka YEAH ! Nu sak jag chilla som f*n för jag är jätte trött.
Puss och kram <3

Min Madea <3


ÄÄÄNTLIGEN !

Äntligen så är jag klar med mitt projektarbete, ska lämna in det imorgon. TACK. Vilken lättnad säger jag bara. Har suttit och skrivit klart rapporten nu under dagen. Nu ska jag UT för jag orkar inte vara inne med ska ut och promenera lite tror jag, mysigt. Vi hörs senare

Puss&kram <3

Fetma-avgift?

Hittade en artikel på aftonbladet.se. Detta tycker jag känns lite både och, det är ju rätt för att det går ju faktiskt åt mer bränsle för ett flygplan att flyga om det är mycket vikt på det, men det känns lite taskigt men men, det är ju något de rår för själv det är dom själv som har ätit sig till sin storlek sen att det finns folk som är sjuka är ju sin sak men till största det så är det ju faktiskt själv-vållat. Men det känns, jag vet inte hur jag ska förklara känslan, tycker lite synd ändå. Men, men.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6464857.ab


En trött Daniella

God morgon. Är verkligen jätte trött idag, tror det beror på förkylningen "/ men men. Vaknade upp av att mitt alarm på mobilen ringde med låten "promoe - in the morning" en helt perfekt wake up låt :P Jag tänkte alldeles strax gå ut i köket och göra lite frukost och sen idag så ska jag till hästen, fast det blir ingen ridning för hon är svullen under magen. Idag ska jag faktiskt göra klart mitt projektarbete som jag har hållt på med nu i år och dar känns det som, men det är skönt för nu har jag knappt något kvar i skolan tills det att vi bytar schema, men man får lite paus i alla fall :P

puss&kram <3

Igår kväll

Ja jag glömde att blogga igår när jag kom hem, var så trött att jag inte kunde tänka. Men jag gjorde inte så mycket faktiskt, åt jätte god broccoli-soppa som mamma hade lagt. mums. Jag var ute med chrelis lite igår kväll och vi hade absolut ingenting att göra, vi vill göra något sjukt men kom inte på något bra :P. Så det slutade med att vi gick hem till henne en stund och satt och mobbade folk på facebook. Lite taskigt ja, men är man trött och har tråkigt så "/

Put the hell to the no, im done !

Hemma från skolan och allt, har bara legat och chillat och nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta, sen ska jag ut en stund med chrelis sen får vi se vad som händer.

Vissa dagar så känner jag att jag bara vill springa iväg från detta, bara flytta, bara dra lixom. Och var fan är alla ens vänner när man behöver dom, vem förstår utan att döma? Vem kan lyssna och ge råd och vem kan man berätta för utan att känna sig dum. Så mycket som jag har tänkt på att verkligen dra, flytta till USA som jag alltid velat, så mycket har jag aldrig tänkt på det "/ F*ck


På väg till skolan nu


God morgon nu dara jag till skolan, bråttom


Trött, trött, jätte trött

Nu är jag hemma efter att ha träffat Sandra och pluggat med henne. Pluggandet gick faktiskt bra och det blev ju helt plötsligt mycket lättare än vad jag trodde när Sandra hjälpte mig, tack slem. När vi hade pluggat klart så var jag ju tvungen att visa youtube klipp på min nya favorit film "Madea goes to jail" älskar den. Hon bara: if some one got me, got me, got me i gotta get em, get em, get em. Hahahaha. Älskar filmen. Sen så gick vi ute lite för att träffa Chrelis en stund alltid trevligt och nu är jag ju hemma igen och har renskrivit redovisningen. Så nu hade jag tänkte lägga mig i sängen och se lite på TV och så småningom sussa sött :D
Sov gott fisar så hörs vi tomorrow <3

Home agin

Nu har jag precis kommit hem från skolan och sitter här och tänkte ta mig något att äta. Tog bilen till skolan idag med Sandra eftersom att vi ändå inte hade så många lektioner så det blir inte så dyrt att parkera. Idag så ska jag faktiskt plugga lite filosofi eftersom att vi har någon liten grupp-redovisning i morgon inget stort men det är typ det sista. Jag längtar enormt mycket till nästa vecka för då är vi lediga :D.

Måste oxå säga att jag är så stolt över en viss person som verkligen försöker med sitt liv, puss på dig <3

Godmorgon !

Vaknade för en stund sen av att min granne inte fattar att man inte spelar elgittarr på högsta volym på morgonen, aah blir så frustrerad. Ska man inte ens få sova i sitt eget hem nu?

Nu ska jag snart till skolan, har typ två lektioner samhäll och historia och vi gör inte så mycket så idag kan jag orka mig dit. Jag får så dåligt samvete när jag inte går till skolan, fast jag har anledning till det, men jag vet inte det kanske är för att jag är så rastlös och det inte finns så mycket att göra hemma. Kan inte slappna av bara.

Ska gå och äta lite frukost nu, puss & kram <3


Now im that bitch

Så ja, nu har Daniella varit lilte duktig och pluggat. Det blev lite iaf, men man orkar ju inte så mycket när man är sjuk "/. Och ja jag vet det låter som om jag ber om att någon ska tycka synd om mig men så är det inte det räcker att jag gör det (:

Vissa saker är man bättre utan och nu börjar jag tänka på olika saker som jag värderar i mitt liv ska jag verkligen stanna kvar i denna svackan eller börja klättra, vet inte. Är jag rädd eller vad? :P haha jag vet inte det är väl feber yra. Men ärligt så måste jag börja klättra upp mot toppen igen, det känns som om jag är på väg (:

Hellu bloggis !

Sovit gott? För det har inte jag, "/ denna hostan tar kål på mig. Har knappt fått sova inatt, har bara knarkat en massa hostmedicin men det hjälpte ju men inte helt. Jobbigt som f*n. Har inte ens varit i skolan idag pga av att jag knappt sovit och är helt slut i kroppen. Har till och med träningsvärk i magen haha :$ okej det är kanske lite pinsamt haha. Men de musklerna har inte blivit använda på ett tag :P.

Idag så har jag inte planerat mycket mer än att jag ska plugga, ska börja skriva klart raporten till mitt projektarbete får se hur mycket jag fattar sen får mamma hjälpa mig att fatta :P.

Nu ska jag sätta mig och mysa lite och se på TV. hörs senare pusspuss <3


Dagen

Har inte gjort särskilt mycket idag, mer än att jag var med mamma och handlade. Sen har jag bara varit ute med sandra och cim lite.
Och fy fan vad jag hatar att vara förkyld det är så hemskt. Hostar som f*n och är snuvig usch! Nu ska jag gå och lägga mig så sovgott. pusspuss<3

God middag !

Vaknade lite sent idag då ja, hihi. men jag kunde verkligen inte somna igår pga. min hosta och jag glömde min hostmedicin "/ inte bra. så jag somnade ungefär vid 5 tiden.

Igår-kväll så gjorde jag inget speciellt mer än att jag träffade Bonzo en stund och vi var hemma hos ehsan och såg på film, "madea goes to jail" skit rolig film jag skrattade i princip hela tiden, det handlar om en gammal tant som typ är gangster och gör en massa saker, den som läser detta bara måste se den.

sen typ i natt så hände en massa tråkigheter som jag inte rikigt vill skriva i bloggen kan bara säga att jag är grymt ledsen och besviken.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, förmodligen träffa erica för jag lära behöva henne idag d: men nu ska jag åka med mammi till Maxi och handla lite (:

Pusspusspuss <3


Ny duschad (;

Så skönt det känns att duscha efter en dags krökande, förkylning & stalldag. Känner mig som en ny människa (: Har ingen aning vad som händer idag, vet bara att jag ska äta god kyckling. :D mums

Vi hörs senare bloggen. pusspuss <3


Oh confused day. La,la,la

Vaknade upp och var så cp torr i käften "/ usch pi! så man fick ju ta ett stor glas vatten. Men men, precis som om man vill var fin så får man lida pin, så får man lida pin för att ha roligt :P

Men nu har jag precis varit hos carmen och myst lite kunde inte rida pga av förkylningen

Fredag kväll!

Ja, Jag stack först hem till min långsamma fru Erica som tar ut hela garderoben innan hon vet vad hon ska ha, och fixar håret i 1 timme för hon vet inte vilken frisyr hon ska ha, haha jag jag blev irriterad för jag ville gå till kröket vi skulle till. Men till sist så bar det ju av till Molla.

Verkligen en jätte trevlig kväll men tycker bara det är tråkigt att vissa folk inte kan visa respekt när någon bjuder hem dom till sitt hus? Va lite tacksamma för f*n. Men i övrigt var det roligt och lite sjukt på samma gång men jag gillar det, och jag ville bara ut och skaka rumpa men så blev det inte :P. Men tack alla för en lyckad kväll


J*vla mobil !

Varit i skolan och haft en helt okej dag faktiskt. Redovisningen gick hur bra som helst och är nöjd med den (: dom 2 sista lektionerna jag hade så kollade vi bara på film så det har inte varit så ansträngande.

Just nu är jag så j**vla irriterad eftersom att min mobil är helt cp och det går inte att skicka sms :@ blir så arg !

God morgon

Godmorgon bloggen !

Det var verkligen inte skönt att vakna idag, har så j*vla ont i min hals det känns som om den svullnar och ska explodera "/. Men jag måste gå till skolan ändå för jag har ju min redovisning idag, hoppas det går bra i alla fall.

Nu sitter jag här och kollar kläder som jag ska beställa på ellos.se, hittade skit fina. Har fått sån bolero-noja nu haha vill bara ha sånt och skjortor, lite finare vardagskläder vill jag ha. Så det lär väl bli att jag tar en sväng in om gina idag efter skolan om jag orkar och ser om jag kan hitta något annat, har presentkort därifrån sen julafton :P.

Nu ska jag in och göra min klar, sen ska jag ta bussen till skolan. Hörs senare pusspuss <3

Lite down

Just nu så är Daniella väldrig förvirrad på kärleks-livet och ja detaljer vet dom som behöver veta d: lite deppiga tider men "efter regn kommer solsken" så brukar man väl säga. Vet bara att det inte är roligt när tankarna bara snurrar runt i skallen och gör en galen "/ 

Ludacris - growing pains <3
We were trying so hard
Hard to survive
Cause eventhough we were young
We had to stay strong
No matter what we went through
It was me and my crew
And that's how it went
When we were kids

denna dag

Jaha då var denna dagen avklarad (:. Har varit hos Carmen som jag sa och myst. Sen har jag faktiskt varit duktig och gjort min religions redovisning och det blev om healing, är faktiskt riktigt nöjd. Efter det så tyckte jag att jag hade förtjänat lite shopping så jag körde in till stan och träffade Erica, så det blev underkläder på gina tricot och en tröja från new yorker (:. fint. sen så syndade jag och erica på kebab tallrik :P hihi. har varit där resten av kvällen

hej bloggen

Jag vet att jag inte har bloggat på jätte länge, så jag får väl skärpa mig med det. "/ Men jag tror det kan bero på att det har hänt en hel del i mitt liv på sistonne som har fått mig att bli lite confused så det är väl därför.

Idag blir det ingen skola eftersom att jag är ledig på torsdagar och nu har jag ju körkortet oxå så jag behöver inte gå på körlektioner ihäller. Så idag ska jag åka ut till carmen och mysa lite med henne, men det blir ingen ridning idag eftersom att jag är jätte förkyld "/ så får bli longering. Sen efter det så ska jag plugga lite ska skriva om healing tror jag, för jag ska redovisa imorgon på religionen. Tycker att det verkar intressant med healing. Men vi får väl se.

Måste bara säga vilken skillnad det är att ha körkort, det känns verkligen jätte bra. Att man bara kan ta sig överallt utan att behöva stå och vänta på bussen med en massa andra människor och utan att behöva ha hörlurar i örornen att man i stället kan pumpa music i sin egen bil :D. Sen att jag kanske är lite nörd och är ute och kör i princip varje dag det är en annan sak men så är det väl när man har fått körkot? :P Jag tror att jag är en sån som alltid kommer tycka att det är kul att köra :P

Hörs väl senare då, pusspuss <3


RSS 2.0