God kväll :)

Ja idag har det varit en otroligt dryg dag kan man väl säga, har varit i skolan och sånt som vanligt. När jag hade slutat och så, så gick jag och Sandra och Pouria i stan en stund och kollade runt lite och Sandra handlade en skinn jacka, jätte fin faktiskt. Sjukt fint väder faktiskt men jätte kallt. "/ Inte alls kul man vaknar på morgonen och ser solen sätter på något lagom varmt sen när man väl kommer in till stan och ska till skolan så är det is-tid, fy.

Har varit hemma och ätit och duschat och sådant nu, så ska väl förmodligen ut strax kanske blir en sväng i pildammarna idag eftersom att det faktiskt aldrig blev någon igår, tycker det är sjukt mysigt att gå där. Man ser ju en massa annat folk oxå och sånt älskar jag :)

Hörs sen, puss&kram <3


Vilken vacker dag

Hej bloggen.

Vet att jag inte skrivit på länge men ibland tappar man suget :). Men det har faktiskt inte hänt så mycket chckerande på sistonne, men ska väl börja skriva nu igen. :)  

I dag är det verkligen en underbar dag i älskade lilla Malmö, det är så himla skönt och man kan inte annat än att bli glad. Just nu sitter jag och väntar på maten, :P kyckling blir det. Efter det ska jag träffa Sandra och Chrelis och vi ska nog gå en sväng i pildammarna, så hilma mysigt.

Puss & kram <3Bild från i helgen :)

RSS 2.0