Hemma från stallet

Har precis kommit hem från stallet, var tvungen att börja blogga direkt annars finns det risk att man glömmer. I alla fall så har jag bara skrittat lite med henne till terrängbanan och tagit lite bilder. Vissa blev faktiskt skit bra (:

Nu ska jag äta spagetti och köttfärssås, gott gott. Och så ska jag ju duscha såklart. Sen har jag ingenting planerat för kvällen Sofia ville gå på bio och Erica att jag skulle förlja med ner till bykrogen men jag vet inte än vad jag vill göra idag vill få lite lugn och ro oxå (:


Gårdagen

Riktigt trevlig kväll faktiskt, tack alla. 2 killar på förfesten hade fått höra att det skulle vara halloweenfest haha så dom hade klätt ut sig till skottar med kilt och allt. Skit kul

Kvällens Outfit



Tyckte att det var så gulligt med den blomman i håret. Lånade den av Sofia<3


egypten 12/11 wii

Ahh jag längtar så mycket till EGYPTEN, fy f*n vad kul det ska bli att komma dit igen och träffa folket, äta maten, bada & SOLA & allt annat. Saknar det så himla mycket. uuuh i love it <3

utgång ikväll

Ja då blir det utgång ikväll med Sofia till Hipp, ser fram emot det. Riktigt roligt. Älskar det stället mitt favorit ställe efter Slagthuset men det är ju stängt :(. Tänkte ha på mig mina nya skor såklart, en svart tunika, genomskinliga leggins, svart bolero & ett blått skärp med paljetter på (: I´m gonna be a sexi mama tonight. Kanske lägger upp en bild sen på hur outfiten ser ut (:

Internet Explorer & Google Chrome

Jag får spel, för det första så funkar knappt mitt Internet Explorer för det hackar hela tiden så jag måste stänga ner med hjälp av Ctrl, Alt & Delete hur kul är det. Google Chrome hackar inte och är skit bra till allt, men inte till att blogga för om jag trycker t ex Enter 2 gånger så där ska bli ett nyss stycke men det går inte för när jag sen publicerar så sitter det ihop med den andra texten och det är inte snyggt, och inte nog med det för jag kan inte förstora eller förminska bilderna i Chrome som jag kan göra med Explorer. Blir så arg varför vill ingenting för mig. Jag får blogga på Explorer som bara hackar och göra allt annat på Chrome. Aaah !

Shoppat !

Så nu är jag hemma igen och jag hittade faktiskt lite saker (:





Shoppat !
Skor från DinSko
Nagelsett med Halo Kitty från H&M

Förmiddag

Vaknade typ vid 9 tiden hos älskling och har typ slappat hela tiden. Kom precis hem typ. Snart kommer mamma hem så jag kan få lite frukost sällskap sen ska vi åka iväg och handla lite. Förhoppningsvis så hittar jag någonting roligt, har inte planerat vad än men men. Senare ska vi fika lite med min kära mormor för hon kommer till oss idag. Längesen jag träffade henne så det ska bli kul (:
Inte något särskilt planerat ännu, men får se vad som händer sen. (:
Holla <3

Lips

Lekte lite med cameran och läpaprna haha. Socker på läpparna. Känns skit äckligt.









Slaughterhouse - Raindrops

en hemsk vers

Dear auntie I still feel your timeless sorrow
Before you died it's like your body was mine to borrow
Like I jumped in your physical shell
While you was going through miserable hell saying goodbye to tomorrow
Everyday it make me sad, angry, mad how you were sent to heaven sacred path
Duct taped and gagged plus raped and stabbed body draped in blood what a faith to have
Such a pitiful end I'm popping Ritalin like they skittles cause
When I sleep I can feel it again and again and again it's difficult
Killing is the wickedest biblical sin I'm talking about momma's identical twin
I see your face when I look at her
Her reminder of how I've been in the cold
Since 14 years old
Swear to GOD I'll probably be in heaven when the pain stops
Til then all I'm hearing is wind and raindrops. (Rest In Peace Chacha)


Raindrops in the pillow on my bed
Still Trying to keep my head up
Know you'd rather see me dead
And the raindrops keep on falling
I said they keep on falling
And they keep on falling
I said they keep on falling

trött

Kom till stallet och tog in Carmen och upptäckte att hon hade fått näs blod :O jag blev jätte orolig, men som tur va så var det inte så farligt, det är ju precis som vi kan få näs blod ibland. Red i alla fall ut med Carmen och Emma på Charmeur följde också med, vi red en sväng på grustaget, och som vanligt så var Carmen helt vild så när vi kom tillbaka så var hon ju genomsvettig. Stackars tanta :)

Nu är jag i alla fall hemma och ny duschad och har ätit middag. Känner mig helt trött och sliten och har ont i ryggen. Inte bra, så länge det inte är någon förkylning på gång så är jag nöjd.

Har ingen aning om vad jag ska göra nu ska chilla lite här hemma men sen så måste jag ju hitta på något, för annars tar hyperaktiv över och då blir det inte kul alls.

puss puss

Shark attack

Vaken och pigg
Har suttit och tittat på haj attacker hela morgonen så sjukt hemskt det måste vara, jag blir helt rädd.
http://www.youtube.com/watch?v=ZQ-2u35cx9E
http://www.youtube.com/watch?v=WGk83ovkzeI&feature=channel
Och nu tänkte jag att jag skulle åka ut till Carmen och mysa lite med henne för det är faktiskt fint väder idag :D wii

Stan

Varit i stan med Melinda & Sofia och fikat på espresso house. Mysigt. Sen så gick vi en runda och kom till Gustav där dom hade någon sån ungdoms sak, kändes lite töntigt men vi gick in och satte oss. Då var där en svart 40årig kvinna som för det första dansade runt där inne och så köpte hon en Michael Jackson tröja där. Och inte nog med detta utan då ställer hon sig mitt framför alla och tar av sig först jackan, sen sin tröja och då tänker man ändå ja men hon har linne under, men såklart inte. Så där står hon i BH och sätter på sig sin nya Michael Jackson tröja mitt framför alla, Haha så j*vla sjukt haha. Och sen efter så är hon skit glad för hon har fått på sig sin tröja haha, asså det finns så sjuka människor här i vår värld. :P

tillbaks efter powerwalk/jogging runda

Så nu är jag tillbaks och jag känner mig som en ny människa så himla skönt. När jag typ nästan var hemma så kommer en liten unge fram och tar mig på gumpen, så frågade jag; vad håller du på med? och den här lilla flickan bara börjar skrika; JAG LYSSNAR INTE, JAG LYSSNAR INTE BLABLABLA. Haha :O så kollade jag argt på henne; Vadå lyssnar inte, man springer inte fram och tar på folk bara sådär, och sen blev hennes kompisar helt rädda och sa till henne, haha. J*vla ungar haha.

Jogging

Nu ska jag vara jätte duktig och gå ut och jogga, fast att det regnar. Hörs senare (:

Tisdag kväll

Åkte in till stan och tog en fika med Bonzo på kvällen, sen gick vi bara runt lite (: Och jag upptäckte att dom har satt upp ett parisohjul på stortorget. Skit fint





Helt wack

Ibland blir jag så arg på mig själv. Alla vet ju att jag har ett j*vla huvmör och blir lätt irriterad, men nu var det ju faktiskt illa. Bara för att jag har suttit hemma och inte träffat någon i nästan 2 dagar så snapar jag på alla. Provocerar alla för att någon ska bråka med mig så jag kan få ut min ilska. WTF? Har jag blivit dum i huvudet eller? Och sen nu börjar det ju bli en deppigare årstid och jag får alltid vinterdepritioner och sitter och gråter över ingenting och sånt. Och jag känner att det börjar närma sig nu. Inte kul alls jag vill bara gå i ide och sova bort hela vintern så jag inte sårar någon annan och så att jag slipper må dåligt. Det är så jobbigt bara. Så fort något inte går vägen för mig så snapar jag. Helt wack.

hemma igen

Sådär hemma från Carmen igen, det gick skit bra är verkligen nöjd idag.
Jag har faktiskt tänkt på en sak det är ju faktiskt höst nu, och jag tyckter inte alls att det är kul bara kallt och regnigt hela tiden man tappar suget till allt. Man kan inte gå ut på promenad utan typ 20 tröjor och 10 byxor, och det är inte alls kul. Det enda jag tycker om med hösten är att alla löven har så fina färger och typ att man kan mysa till det med ljus och sånt hemma det är det enda.

Och sen måste jag ju bara säga att jag har gått och blivit beroende av klementiner tror jag, haha. Hur blir man det? Dom är så himla goda att jag hade kunnat sitta en hel dag och trycka i mig klementiner, fast det postiva med det är att man inte går upp i vikt av dom (:


Godmorgon

Nu har jag vaknat till liv och ätit frukost. Har precis gjort mina 100 situps (: är så glad att jag tar tag i min träning och att jag försöker äta rätt, och är faktiskt stolt över att jag inte ätit något choklad på skit länge för jag älskar choklad. Ja men i alla fall så ska jag alldeles strax klä på mig och cykla ut till min häst och rida lite, se där mer träning. Sen har jag inte mycket annat planerat (:

puss&kram


Telefon med Jason

Sitter och pratar med Jason, och just nu sitter han och läser alla kändisbloggar, haha. Han är lite nörd visst? ;) Men jag älskar honom, han är som min son. Jag sitter och gör samma sak så jag ska ju inte säga så mycket. Kan ju säga som såhär att jag har inte gjort NÅGONTING på hela kvällen och it drives me crazy, för som ni som vet så är jag en överaktiv människa och klarar inte av att sitta inne en hel dag och göra inget. ! Ahh. Men snart så ska jag ut iaf om det så ska vara ensam. Hihi

Pusspuss

Video

Hallåååoo, klockan är jääte mycket och jag kan inte sova nanna, haha
Min och Jasons favoritvideo från https://gaybloggen.com




Hjälp !

Det är såhär att nu ska jag snart tattooera mig igen och jag hade tänkt mig en scorpion på vänstersida om svanken alltså på såkallat min "lovehandle".

Vilken av dessa?



Tänkte isåfall byta ut dödskallarna mot blommor eller något (:
Eller?



HELP !


Japanese Prank

Hahaha, japaner har konstiga ideér för sig. Haha jag dör av garv varje gång jag ser den.



Första dagen på lovet !

Började dagen hos älskling, och där befann jag mig till typ 13 någonting sånt. När jag kom hem så åt jag lite, sen blev det träning av Zumba Fitness tyckte att det var lite svårt men jag lär väl mig efter ett tag får man hoppas hihi. Jag ska iaf gå ner i vikt (:

Har ingenting annat planerat för dagen får väl se vad som händer, men man känner sig inte särskillt motiverad till något när det är så tråkigt väder, det bara regnar och regnar. "/


Party

i got a feeling that tonight is gonna be a good night !

Var hemma hos Pap på hans födelsedags fest, skit roligt hade jag faktiskt. Senare på kvällen blev det utgång till Crown. Men det var inte lika roligt, har inte varit där tidigare, men det var ju världens minsta dansgolv & INTE bra music. Så det blev man ju lite besviken på. Men allt annat var skit kul. Tack alla för en rolig kväll <3

Såklart händer detta mig, pinsamt

Ja, jag skulle gå på bussen igår för att åka hem från skolan. Så jag går in för att sätta mig och glömmer såklart att ta upp foten så jag snubblar in på sätet och höll på att trilla över en gammal gubbe som satt framför, aaaah pinsamt och inte nog med det för jag slog mitt kä oxå så det blev lite svullet och blåmärke, tyck lite synd om mig :D. Sen så sitter där några tjejer bakom mig som såg allt och dom började såklart skratta för det såg säkert skit roligt ut, men där satt jag med nästa tårar i ögonen av smärta "/. Haha men in med lurarna så snabbt som möjligt bara för att nte höra dom skratta, och jag kände mig såååå dum, jävla klump man kan vara ibland

Träning

Jag känner mig faktiskt duktig nu har jag börjat träna och slutat äta en massa skit. Och det känns så skönt verkligen.

Måndag: Powerwalk, jogga eller zumba
Tisdag: Ridning
Onsdag: Powerwalk, jogga eller zumba
Torsdag: Ridning 2 hästar
Fredag: Situps
Lördag: Ridning
Söndag: Vilo dag

Låter inte det skit bra? Jag är nöjd

The Cleveland Show

Haha, har fått ett nytt favorit program, The Cleveland show. Skiit roligt, det är typ som Family Guy fast med svarta isället. Cleveland från Family Guy har flyttat till ett nytt ställe och allt och har en ny fru skit ball.




Päls

Jag kan, och kommer nog aldrig förstå vad tjusningen med en päls är när man vet hur den har blivit tillverkad. Det handlar ju inte om pälsen i sig det handlar ju om hur man gör det, dom flår djuren levande för att pälsen ska bli finare, och det värsta är att det har man forskat fram ! Det hade ju varit en helt annan sak om man först hade dödat djuren på ett bra sätt och sen tagit pälsen och även användt köttet. För ja vi människor klarar oss inte utan kött, okej klarar oss gör vi, men vi är skapta för att äta det. Ja och inte utan päls förr ihäller men  förr tog man pälsen för att inte frysa och dom dödade djuren först och sen andände sig av både päls och kött. Det gör vi inte nu utan nu använder man päls för att det ser snyggt ut och inte för att hålla värmen för idag finns det så mycket fler alternativ som vi kan hålla värmen av. Det är just därför det är fel med päls p.ga sättet dom gör det på. Även dunjackor, för att gässen man använder rycker man fjädrarna 2 gånger på 1 och samma gås innan man dödar dom.

Jag förstår inte hur man kan ha mage till att stödja något som är så fruktansvärt? Ja visst jag tycker också att det ser fint ut med päls, men för f*n det finns fusk päls och ja visst det är väl tydligen inte lika mycket status men om man har vett nog i huvudet så borde men tänka om. Vad är det egentligen som är viktgast status eller djurens liv? Tänk er själva att någon skär i din hud och sen bara drar av allt ditt skinn? Asså jag vill bara spy av tanken. USCH !

Jag tänker inte lägga upp någon bild på hur det ser ut för jag kommer bara må dålig då. Men ni kan ju själv gå in och söka på fur industry på youtube.com om ni inte vet hur det går till

Sofias födelsedagsfest

Var på Sofias födelsedagsfest, och hade verkligen skit kul. Åt ryggbiff med "pommes" och till efterrätt blev det daim-tårta gottgott. Hon verkade bli glad för alla presenter, så då är jag oxå nöjd (: . Sen började ju festandet, vi skulle gå ut senare men jag blev helt seg och sen skulle jag gå och hämta mjukisbyxor hos älsk och så hände det en massa så det blev ingenting för min del, tråkigt nog. Men hoppas dom andra hade kul ändå (:


kvällen fredag

Skulle gå ut till Crown eller Hipp med Sandra, Cim, Zäta, Jason och en annan tjej som jag har glömt namnet på. Vi började hemma hos Sandra och fixa oss och drack lite, precis när jag kom innanför dörren kom jag på att jag hade tappat klacken haha och jag hade på mig skorna för andra gången, dålig kvalitet eller vad haha. Sen åkte vi vidare till Lilla Torg men dom hade bytt åldersgräns på Fridays så det blev inget. Sen bestämde vi oss för att åka till Möllan istället så vi satte oss på Bob's, och hade jätte trevligt, men jag tappade suget så jag åkte hem istället men jag hoppas ni hade kul utan mig ändå. (:


skolan, fredag

Hel sjuk dag, började med samhäll (inte så sjuk). Men sen när det kom till religionen, då börjde det hela. Vicky och Sanna hade värsta penn-kriget (synd att jag inte vet hur man lägger upp video på varken youtube eller bloggen) men det var iaf skit kul för Vicky HATAR om man ritar på henne och Sanna ville ha sin hämd, så dom sprang runt i klassrummet och ritade på varandra, moget verkligen. Men det var faktiskt skit kul att se. (:

När jag hade slutat min biologi så träffade jag Jason och då såklart så fick han för sig en j*vla idé. Han kletade in mina läppar med typ världens starkaste sås som är värre än tabasco Da Bomb heter den. Först fattade jag ingenting jag bara: - Jason vad f*n har du nu gjort? Och han bara skrattade såklar, så jag tog bort lite från läpparna och sen tvättade av mig med vatten. Men sen började helvetet oooh ja J*vlar vad det brände jag höll f*n på att dö och jag ville bara smälla till den jäveln haha. Denna bränningen höll på i mer än en timme det var nästan så att jag ville börja gråta. Inte kul alls! Vilket j*vla sätt haha.

Sofias Bday <3

Grattis Sofia på 18 års dagen <3

Vaknade hos älskling och sen bar det av ner till vårdcentralen för att kolla upp magen. Fick en jätte bra doktor som verkade lyssna på mig och ta mig på allvar. Han skickade en remiss för att jag ska få göra en gastrostropi eller vad det heter man stoppar iaf ner en kamera i halsen och kollar och så.

När jag och mamma kom hem så fikade vi lite. Sen körde vi till Burlöv för att se om vi hitta någon kappa, och det gjorde vi även ett fest-linne och en boldero. Skit bra eftersom att jag har blivit besatt av att hitta nya fest kläder.

Efter det så cyklade jag till Carmen och red ut med Jessica, vi red på terrängbanan och det gick skit bra. Nu är jag hemma och har ätit pytt i panna och har duschat och sen får vi väl se vad som händer senare.



Tunika & Bolero från Cubus

Puss&kram


Stan dagen

Kom till skolan idag ochg fick reda på att min lärare som jag har i mina 2 första ämnen idag var sjuk så då var ju lektionerna inställda så jag var vid skolan fårn klockan 10 - 13 helt i onödan lide ångest. Fast så fel var det inte gick med jason och sandra i stan och jason var helt knäpp han bara sprang runt inne på H&M och tog kläder och sa "tänk dig Gustav (mattelärare) i detta", ja det låter kanske inte så roligt men det var typ varenda ett nördigt plagg han kunde hitta. J*vla störd. Så vi gick runt i stan och kollade kläder och så. Vid 12 tiden så träffade jag och Sandra Bonzo i stan så vi gick och tog en fika på espresso house (cheese cake & chai latte <3). Så synd att han har flyttat man blir lite deppig "/. Sen blev det tillbaka till skolan och hade filosofi lektion.

Nu är jag hemma och tar det lugnt har sovit i typ 40 min och kollat lite på Family Guy, älskar det. (: Snart blir det mat och sen ska jag nog följa med hjärtat till Pir & kolla matchen Sverige - Albanien. Hoppas vi vinner  (:


Sandras Bday <3

Grattis Sandra på 18års dagen <3

Skolan idag då, började med körlektion klockan 9.00 - 10.00. Sen gick jag i stan lite och handlade lite eftersom att jag hade håltimme till klockan 13.00 BUUULL. Jag handlade en tunika på Gina Tricot bara, lite festlig. Började med samhällslektion, faktiskt rolig, och så fick vi reda på att vi inte ska ha vår lärare längre för hon har en bulle ugnen, gratz. Efter det historia lektion och vi kollar på en sån kinesisk film "Den sista kejsaren" helt okej faktiskt. :)

Efter skolan blev det Carmen skrittade ut en runda bara. Hem och äta och duscha och nu ska jag bara ta det väldigt lugnt (:

Tunikan jag handlade (:

Söndag

Går dagen såg ut som såhär, vaknade på morgonen och åt frukost. Sen åkte jag till carmen och red, det gick skit bra. På eftermiddagen så körde jag och mamma in till Jägersro för att handla lite, 2 BHar, ögonskugga På H&M och en sån Adidas väska på Stadium (: sen så handlade vi en massa mat oxå.

Till mat blev det kassler i kokos sås med ris, över puligt. Efter maten så cyklade jag hem till hjärtat och såg på film och Lundin kom förbi en stund, hade skit trevligt.


kväll hos pir

Var hos pir med älsk hela kvällen igår och drack, så himla sjukt var det. Dom fick för sig att vi skulle ha någon slags rock kväll haha. Men alla var helt galna och hoppade runt och "dansa" och så haha men det var skit roligt iaf. Mot kvällens slut så pratade vi om helt djupa saker och alla var så ärliga lixom jätte skönt :) sen åkte jag och älskling hem till mig och sov <3


Ökad växthuseffekt

Har precis suttit och skrivit klart min miljökunskaps analys om den ökade växthuseffekten, faktiskt ganska intressant när man har satt sig in i det hela. Jag har alltid tidigare trott att det var bara pga av oss människor som att växthuseffekten ökade och det blev som det blev men sen fick jag reda på genom min pappa som läser ilustrerad vetenskap att det inte var bara vi utan att det var såhär:

Genom borrprover i isarna på polarområdena och i sedimentprov (prov i jorden) har man kunnat se att det genom årtusendena varit stora temperaturskillnader på jorden. Alltså långt innan människan hade någon som helst påverkan på jordens klimat. Vilket har resulterat i istider och mellanistider. Varje istid har börjat med en kraftig temperaturstigning i atmosfären, vilket är det vi upplever nu. Borrproverna har visat att normaltillståndet här i norden är istid. Varje istidsperiod har varat mellan 100- och 300 000 år mellanistidsperioderna har varat mellan 25- och 50 000 år vilket är där vi är nu, alltså kan det mycket väl vara ett normalt natur fenomen som orsakar temperaturökningen nu.

Rätt så konstigt att just vi kanske kommer vara med om istiden igen, läskigt. "/ Nu ska jag alldeles strax gå in i duschen och sen ska jag äta hemmalagad pizza, gottgott. så får vi väl se vad som händer ikväll. Hej sålänge


mys kväll

Suttit hemma hos Erica hela kvällen. Hon, jag och hennes mamma har suttit och pratat och druckit lite. Jätte mysigt var det, tända ljus och så. Pratade näst intill bara om män och kärlek och hur man verkligen vill ha det. Men hur vill man ha det egentligen? Enligt min åsikt så vill jag ha en kille som är omtänksam, mysig, kärleksfull, kan få mig att skratta, viktigt att han beter sig som en riktig man oxå får inte vara någon mes, och sen så tycker jag om att man skulle gå ut och äta, gå på bio, bowla, spela biljard och mycket sånt för det förjyller faktiskt ett förhållande. Men för det mesta så är det skönt att bara ligga hemma och se på tv och äta gott och så :) Ja så tycker jag iaf.



Mysigt


in love with your voice

Skolan idag då ja, slutade klockan 4 så j*vla drygt så jag dog lite inombords ;). Men det var ju så superskönt att komma hem och duscha, äta och chilla som fan. The music makes me calm down.
Så nu sitter jag här i min ensamhet och försöker komma på något vettigt att göra, sugen på krök som fan men ingen som verkar intressead, så vad ska man göra då lixom.

Och nu har jag gått och blivit förälskad i en låt eller lite mer en röst, vad gör man då? Hur glömmer man den haha, music make me calm down and it makes me lose control. Haha lite ut flippad kanske? Ja men ja visst.


ont i magen dagen

Började dagen hos mitt allt så klat. Sen bar det av hemåt på min lilla cykel för att äta och byta om för att senare cykla till 4h och rida prisma, det gick skit bra faktiskt. Sen har jag även suttit inne hos mina söta små griskultingar och lekt med dom, haha dom bara åt på mina skot och byxor hela tiden, men dom är ju så söta. Idag skulle baggen få komma in till sina tackor och ha lite kul. Haha baow chicabaowbaow som Karolina kallar det.

Kom hem och hoppade in i duschen, och sen fick jag börja med att skriva min religions hemtenta, faktiskt intressant, man skulle jämföra 2 religioner och jag valde kristendomen och islam, inte lätt kan jag säga. Mitt i allt så  blev det mat, hamburgare, gottgott. Efter det så fick jag ju fortsätta med min hemtenta och den blev faktiskt ganska bra tyckte jag, gjorde så gott jag kunde och det är väl det som räknas. :)

Nu sitter jag hemma hos Angelica och Mona och ser på tv och snackar lite skit, sen ska jag hem till älskling och sova. Jag hoppas verkligen att det händer något roligt i helgen är sugen på att göra något :)

Har haft så j*vla ont i magen idag så det är sjukt, men jag antar att det beror på att jag precis har slutat ta mina magtabletter så jag får väl fortsätta med dom till nästa läkarbesök. Blir så himla trött på att vara tvungen att springa där fram och tillbaka bara för att få reda på vad som är fel känns inte som om dom tar en på allvar. Men men jag vill ju veta vad felet är så jag kan få en lösning på det hela.


kvällen 7/10

Har varit och fikat på espresso house med Sofia och Pontus, tog en chai latte och en hazelnut brownie, mums. Nu sitter jag hemma hos Angelica och Mona och passar den lilla och så sitter jag och nördar lite framför datan och så, men Mona kommer snart hem igen så ska vi snacka lite skit och sen ska jag hem till älskling och mysa och sova.
godnatt och sov gott :)


onsdag 7/10

Började dagen såklart hemma hos älskling, och jag har fått låna hans telefon LG Arena :D hihi. Skit fin är den, tycker jag. När jag skulle cykla hem för att göra mig iordning för skolan så var det värsta pisseregnet, öööh. Så när jag kom innanför dörren så droppade vattnet av från mitt ansikte, haha skit mysigt verkligen 8-).

Hade först naturkunskap och Jason tjatade om hur han ville veta om hur spermie cellen fungerar haha, lite små nörd iaf. Men trots allt är han ju som min son. Till mat blev det kyckling och klyftpotatis som vanligt, börjar bli lite tröttsamt nu men jag tycker bäst om det på vår skolrestaurang. Sen hade vi filosofi och Sandra bara satt och sliska ner min kära bläckpenna mysigt.

När jag kom hem från skolan så var jag ju såklart tvungen att chilla lite och glo på TV. Sen skulle jag ut med min älskade lilla vovsing Jayson. Mys i solen. Efter det så gick jag ner till 4H gården och snackade lite skit med Karolina och Lina.

Och nu har jag percis duschat och ska äta spagetti och köttfärssås, gott.




bebis :)

Idag har min älskling blivit farbror, aaaauw. Så himla söt, :D wiiie. Iris ska hon heta :D Är helt glad vet inte varför jag är så himla glad men. Var bara tvungen att berätta detta.



Nu ska jag gå och äta blodkorv och potatisbullar, mums. Puss&Kram

 


Tidningsartikel om Cybergymnasiet i Malmö !

Morgonen började med att jag vaknade hos min kära pojkvän. Senare så cyklade jag hem och åt och sen åkte till skolan. Jag kom till skolan klockan 13.00 och hade en samhällslektion rätt så chill satt och läste och diskuterade om Anna Anka, riktigt rolig människa.

Men nu till det som gör mig så jävla förbannad, får höra från mina klasskompisar om en artikel om min skola i City tidningen. Såklart så tar jag ju tidningen och läser, och där står det att vår skola (Cybergymnasiet) skulle vara den bästa skolan i Malmö och att eleverna självklart ger Cyber det högsta betyget. Men då är min fråga vilka elever? För jag har inte fått någon jävla enkät där jag får säga vad jag tycker om Cybergymnasiet. Där står även att undervisningen är fördelad över halvdagar, antingen så går man förmiddag eller eftermiddag och att detta har fungerat väldigt bra.

Jag och mina klasskompisar blev ju såklart förbannade eftersom att näst intill ingenting av vad som står i City stämmer överens med vad som är verklighet på vår skola. Så vi gick upp till vår rektor och frågade honom om detta var ett skämt och då får man för det första väldigt snea blickar, himlande med ögonen och otrevliga svar. För det första så kunde han inte prata med oss alla i grupp utan vi skulle gå in en och en. Först så blånekar han allt som står i tidningen och påstår att han inte alls har sagt något av det och frågar om vi verkligen tror på allt som står i tidningen. Sen erkänner han att han har sagt en del av det och slutligen så säger han att han har sagt mer än så. Vad är det för en dubbelmoralisk rektor?

Vi frågade även honom om enkäten som folk skulle ha svarat på eftersom att det står att 90% av skolans elever håller med om detta. Men vilka 90% då? Sandra frågar om enkäten och han frågar henne tillbaka: Ja, men går du i 2:an? Så enligt honom så är 90% av skolans elever 2:or? VA? Asså ren BULLSHIT.

Nu till det här med halv dagar, det står i papperna man får på öppethus osv. att man får välja antingen förmiddag eller eftermiddag men så är det inte för när jag fick mitt schema nu i 3:an så skulle gå eftermiddagstider när jag har valt förmiddag? Hur sant är det då? Såklart så gick jag upp och klaga för rätt ska vara rätt och då får jag som svar att man bara prioriterar dom som går i 1:an att dom sak få det man har valt, sen får vi typ "skylla" oss själva om vår kurser som vi har valt till ligger på eftermiddagstider men även mina karaktärsämnen ligger på eftermiddagstider?

Jag säger bara att mycket av det dom lovar på Cybergymnasiet i Malmö är en lögn för dom har det bara för att locka dit folk och det gör mig så jävla irriterad !


Spexfoto :)

Skol foto idag då, och vi klädde såklart ut oss, hela klassen (typ) så jag blev nöjd i alla fall :). Ja, vi hade då kommit överens om att vi skulle klä ut oss till bönder haha, och det blev faktiskt lyckat riktigt luffigt bondiga såg vi ut. Jag tog med hö till skolan för vi skulle ha i håret, kläderna och ett strå sådär i mungipan och ni kan ju tänka er hur skolan såg ut efter hö över allt. Haha sjukt kul var det iaf och det var ingen som skämdes, det gillar vi :D. Och Nina såg verkligen ut som om hon skulle gå och mjölka sina kor, och vicky med sin HB-dunk haha. Alla verkligen bjöd på sig själv så jävla glad för det. <3


Vinterjacka !

Jag blir så ledsen jag vill inte använda min vinterjacka, hur kul är det lixom? Bara klumpigt och sen ska man ta av den i skolan för att det är för varmt där, för att där finns absolut ingen luftkonditionering i skolan. Jag vill inte ha den men jag vill inte bli förkyld ihäller. Nu har jag ändå fått gå med på att använda den för vädert säger ju så, så har jag beställt en jacka från ellos, men har den kommit? Nä såklart inte så nu får jag gå med den röda jackan, ja okej där är väl inget större fel på den men ändå. Fast jag ver faktiskt inte om den jag har beställt är en vinterjacka men den verkar varm iaf i vilket fall som hällst så blir den bra nu iaf tillsvidare. JAG VILL HA SOMMAR IGEN :/


RSS 2.0