Söndag

Har varit och handlat smink med min moms idag och så handlade jag faktiskt en mössa oxå, fast att jag ser ut som jag vet inte vad i mössa men wtf mayn jag vill inte ha en avfryst skalle. :D

Sista dagen på posten idag, YEES ! ^^, Skönt som f*n. Men det gick rätt så snabbt idag, och det har faktiskt inte bara varit negativt, inte allt iaf. Har träffat en massa nya människor och sånt älskar jag :D. Verkligen skit trevliga. Men nu snart måste jag gå och besöka en massör, haha är helt stel i hela nacken, eller ja resten av kroppen oxå. 

Nu under kvällen så har jag umgåtts lite med Chrelis och Martin, satt och kollade på TV och en massa youtube klipp, b la den där "crack makes me crazy" haha. Den är helt sjuk. But i love it <3 Nu strax så ska jag gå och lägga mig är lite trött efter denna veckan och nu kan man iaf få lov att sova nu för nu har man LOV :D

Godnatt, pussis och kramis <3

Jobb !

Har ju som jag sagt innan börjat jobba på posten med julkorts-sortering, från 9-15 varannan dag och varannan dag 15-21. Fy fan det var hemskare detta året än förra nu förväntar dom sig att vi ska stå upp och göra detta i 6 timmar? :O vad fan tror dom? Jag har skit ont i mina hälar och mitt knä "/ inte alls kul. Och jag hade till och med inlägg i mina skor för att jag inte skulle få ont men hjälpte det? Nä, såklart inte. Måste få lov att ha en stol för jag kan inte stå där i 6 timmar så. 

Det enda som är roligt är att jag ju har fått mitt körkort så att jag kan köra till jobbet varje dag. Men idag var det lite obehagligt. För det har ju såklart börjat snöa, så nu kan jag inte ens använda min egen bil för vi har inte fått vinter-däcken än och dom kommer inte förens efter jul "/. Men får väl lära mig att "ta det med en nypa salt" haha.

Snart ska jag gå och lägga mig och se lite på tv tror jag, kanske den serien "Everybody hates Chris" ^^,. En ny dag på posten i morgon. Usch! God natt och sov gott. puss <3

KÖRKORT :D

Ja då fick man körkortet idag :D

Lördag förmiddag

Idag har jag bara tagit det lugnt, satt hemma hos älskling igår och drack och spelade x-box. Haha, men det var faktiskt roligt.

Idag har jag bara övningskört en runda, och kollat hur man kör till posten så jag vet det när jag börjar jobba på tisdag :D. Det är lika bra. Sen har jag pluggat lite filosofi, har ett betygsavgörande läxförhör på måndag "/. Snart ska min faster och min papis bästa kompis komma på middag trevlig trevligt. :) Och idag är det ju lusse-vaka så då är det ju meningen att man ska dricka men vi får se vad som händer ikväll.

Puss och kram <3

Har fastnat på Nipsey Hussles music i just love it <3


Teoriprovet

Yeees ! Jag klarade teori provet igår. Fick 54 & nu är det bara uppkörningen kvar ! :D

RSS 2.0