Snö "/

Vet att jag inte har bloggat på länge men har haft mycket och göra, och jag har faktiskt ett liv, värderar mina vänner mer än att sitta och blogga men det är ju skönt att skriva av sig ibland. :) Just nu sitter jag i alla fall i skolan och väntar på slem (Sandra) för att vi ska kunna gå och äta. Och jag är på jätte bra humör idag för det är faktiskt fredag, la..la..la..la. :D

Har ni malmö-bor sett hur mycket det snöar? :O det är lite överdrivet kan man ju tycka, skit stora snöflingor. Ahh vad jag hatar det kan det inte bara bli sommar igen, just nu finns det absolut INGENTING positivt med vinter i hate it !


Alla hjärtans dag <3

Så sött, idag är det alla hjärtans dag. Så jag vill bara säga att jag hoppas att ni alla som läser får en underbar alla hjärtans dag och mycket mys och kärlek. Hoppas jag oxå kommer få mys och kärlek.


Hel vild kväll

Går kvällen var verkligen skit rolig och jätte vild, var på 20 års fest hos André och typ alla var där det var verkligen kul. Haha till och med jordgubben var där, vad är odsen för det lixom. Och en hemsk sak som hände jag dansade och sen så blev det åt h*vete med balansen så jag trillade och blev smutsig :$ jääääätte pinsamt. När jag skulle gå hem så träffade jag Cim på centrum och vi var heeelt lonley har aldrig sett centrum så dött, okej klockan var typ 5 men ändå. Sen gick vi och sjöng Akon - Lonley haha :D helt tragiskt.

Och jag har blivit sämst på att ta bilder ska bättra mig. "/

Huvudverk

Ja jag vet att jag har varit jätte dålig på att skriva men jag ska bättra mig, det händer så mycket saker och eftersom att jag bara har min dator hemma och väljer att inte blogga hemma hos kompisar så blir det lite dåligt "/
I alla fall, fredag igår då alltså. Dagen började ju som vanligt i skolan, och vet ni vad nu har jag hittat ett ställe att parkera för 10kr/tim istället för 25kr/tim mycket bättre :D. Efter skolan så åkte jag och hämtade upp Erica. Och Erica var lite ledsen, behöver inte berätta varför men, hon bestämde sig för att köpa en HAMSTER haha vild. Så vi åkte och gjorde det, skit söta ska visa bild när jag har en.

kvällen så stack jag hem till Pir och drack lite, jätte kul hade jag men det är ju inget ovanligt, i'm a happy mother-f*cker. Alltid lika roligt att festa med dom som jag var med igår. :D Och vet ni, jag har ju byggt på mina naglar och många har svårt att öppna typ öl-burkar och sånt med naglar, men inte jag mohaha, jag är bäst på det. :D

Nu ska jag gå och äta frukost och sen ska jag till Carmen, :) PEEACE



inte från igår

God morgon

Denna dagen började jag hos vårdcentralen, men det var inget speciellt. Skulle kolla upp gamla ärr som ska skickas in till försäkringen för en moppe olycka jag var med om för 2 år sen. Och sen fick jag min älskade host medicin utskriven oxå :) jätte bra.

Nu ska jag köra ut till stallet och mysa vi hörs senare, puss&kram <3

Sushi

Vet ni vad haha idag har jag ätit sushi för första gången i mitt liv och jag tyckte att det var skit gott, verkligen har alltid trott att det var äckligt men jag hade fel haha. Är helt stolt över mig själv. :P

Nu ska jag ut sötnosar :D


Hello Sverige !

Haha, nörd jag vet. Sitter i skolan just nu och vänta på att jag ska bli hämtad så jag tänkte passa på att skirva lite :) Är skit trött idag faktiskt, men jag lär mig ju dock aldrig att lägga mig i tid för jag tror att allt ska lösa sig nästa morgon haha, lite trög kanske, yes.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra kanske skulle fika med Erica idag och hon hade tydligen väldigt viktiga saker att berätta alltid kul :D. Men idag behöver jag inte gå och lägga mig tidigt för ja är ju ledig varje torsdag så jäst. :D Fast jag ska till vårdcentralen i morgon oxå.

Hörs sen puss&kram <3

Spookey!

Har kommit hem från hästen och allt nu (: är jätte trött idag faktiskt usch, somnade i badkaret haha. Ska strax äta och sen får vi se hur det blir kanske man skulle tagit en 20 minutare haha? Eller så kanske man ska ut och träffa någon kompis, jag är ju som ni kanske vet beroende av att vara aktiv hela tiden, jobbigt men that´s me.

Jag tänkte på en sak nyss, spöken. Hur många är det som tror på det? För jag tror jätte starkt på det eftersom att jag har varit med om saker som har hänt, men jag kan inte riktigt förstå hur man inte kan tro på det, för varför skulle man hitta på något sånt? Jag har varit med om saker även här hemma, b la att när jag skullat sova någon gång så har det känts som om någon har tagit mig på benen? :O och man har sett det på täcket oxå. Jag vet inte det är mycket som har hänt och det kan inte vara en inbillning som vissa påstår jag vet vad jag har sett och känt!


Look of today


..

Snart är det ju alla hjärtans dag, och måste bara tipsa om att det finns jätte mycket gulligt till den man tycker om på Lagerhaus. hihi

Morgon

Nu har jag nyss vaknat och ska snart äta lite frukost, får se vad det blir idag. Har precis lagt in lite tvätt i tvättmaskien, och ja trotts allt att jag är bortskämd så kan jag faktiskt tvätta, och annat oxå faktiskt.

Ska snart göra mig i ordning för skolan och så. Och vet ni? Idag känns det som om det kommer bli en riktigt bra dag. :D

Gårdagen

Ja jag vet att jag har varit sämst på att uppdatera nu under den senaste tiden. Jag vet. Men igår så hände det faktiskt mycket Hannes fyllde år, Grattis till honom <3 så jag var där hemma och åt middag sen körde jag hem till Erica en stund

Lite senare körde hem till Jenny för att umgås med henne för hon har precis fått låta sin fina hund Blitz somna in "/ det är så sorligt, och så vitt jag vet så är det inte bra att vara ensam vid såna tillfällen. Och jag tror att det kändes skönt för henne oxå att få prata ut <3 

In the morning...

Vaken och PIGG faktiskt, konstigt nog. Känner mig på jätte bra humör idag hoppas ingenting förstör, men det känns jätte bra. Jag ska alldeles strax till skolan och slutar inte förens 14.45 "/ orka det lixom?
Gjorde inte något särskilt igår-kväll var bara ute med Bamse och Fitim en stund.
Puss&kram <3

Hemma

Nu har vi varit och handlat lite och så och sen åkte vi in om IKEA för att kolla lite men det slutade med att det bara blev en varm-korv. Jag älskar varm-korv hihi. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen, vi hörs senare.

VILL HA !

Så j*vla söt och allt som står passar in på mig: "Devil Baby är en elak liten rackare. Han har en kort stubin och ett hetsigt temperament. 

Det finns många dryga typer därute som kan gå en på nerverna. Devil Baby älskar att djävlas med dom. Framförallt gillar han att ge sig på uppblåsta, arroganta och självgoda personer. 

Devil Baby står inte ut med tråkmånsar som bara stjäl hans tid. Och han hatar ordvitsar."
Ni hittar dom på: voodolls.se/

Ahlgrens !

God morgon sunshines !

Ja, jag kan ju börja med varför jag inte skrev så mycket igår ihäller, men som ni vet var jag på dåligt humör och det blev faktiskt bättre när jag hade varit i stallet. Men sen blev det bråttom för Jimmy skulle fixa min bil. Och nu är min bebis bil som ny igen :D

Igår kväll så blev det lokal fest för Lille Lundin fyllde 20, grattis till honom. Hade skit kul även om där inte var så många i slutet men det var skit kul. Lite kaos men det får man räkna med. Det var en kille som hade tattooerat en ahlgrens bil på sitt ollon :O haha måste göra skit ont men det var bara för att han ansåg att: "det enda sättet att stoppa dom, i munnen" haha. Lite sjukt men jätte kul. :D

Nu har jag vaknat för en stund sen och fick reda på att vi inte har haft värme eller något vatten över huvudtaget under natten pga. att det finns idioter som inte förstår att dom inte var bjudna till en fest och så förstörde dom för hela vårt område, att folk aldrig kan fatta ! Blir så arg. Nu ska jag snart äta något, det blir väl kaviar-knäckebröd :D sen ska jag och min moms åka och handla:D

Vi hörs sen tjingeling och puss&kram <3


Trött

Har vaknat och är trött, är fruktansvärt beviken och sårad, vissa folk vet inte var gränsen går jag är så långt nere i skiten nu så att det går inte. FY FAN FÖR DIG! Ska till stallet och hoppas på att det kanske kan göra mig på bättre humör, håll tummarna !


Galen kväll

Igår så var jag och Erica på Breeze, men innan det så förfestade vi hos Jimmy's kompis Marika, och jag kan ju säga som så att jag fick världens jävla fjant-fylla haha var verkligen skit nördig, men jaja någon måste bjuda på sig själv. Men väl inne på Breeze så var det skit kul, tack Erica a.k.a Torkel för en jätte bra kväll. Love you <3 Och jag 'älskar Breeze oxå för den delen, skit kul ställe har alltid kul där.

BILD FRÅN I SOMMRAS


Hallå allihopa

Hemma igen från skolan dådå, kändes lite meningslöst att åka dit för jag hade en lektion med betygssamtal och typ kollade på någon "dokumentär" där bilden inte gick att se haha, känns lönt verkligen. Sen åkte jag till Jimmys jobb och köpte en ny bil-radio skit fin var den, med usb utag och sån snurr man höjer volymen haha precis vad jag ville :D, sen tänkte jag vara snäll oxå, så jag körde och hämtade Erica på Jägers och så fick jag träffa den fina hästa-pollen :D hahaha Nöörd.

Nu ska jag fika med min mamma och mormor, sätt i hårinpackning och köra och hämta pappa på jobb och tvätta av bilen för den ser ut som fan.

Puss&kram <3


God morgon

Förlåt att jag knappt skrev något igår, men för det första så var jag inte hemma från stan förens klockan 18.00 och sen igår så gick det inte att komma in på blogg.se. Fick spel !

Jag byggde ju mina naglar igår och sen var jag och fikade i stan med Erica, jätte mysigt sen var vi hemma runt halv 7 tiden och då skulle jag äta middag. Sen träffade jag Jenny en stund och sen gick jag och la mig.

Nu har jag i alla fall precis vaknat och ska snart äta frukost, försov mig till den första lektionen men fick reda på att läraren var sjuk så det gjorde ju ingenting. Min nästa lektion börjar inte förens klockan 13.00 skönt, och det är den ända jag har. Efter skolan ska jag åka och köpa en nya bil-radio :D

Mina naglar


 Och erica i nagelbyggnings stolen :P



God morgon

Nu har jag precis kommit hem från stallet är lite stressad nu på morgonen men men. Igår kväll så var jag hemma hos Jenny och bakade scones och sen blev det hem igen och såg på Madagascar 1&2 och åt en massa för-tjocknings medel oxå haha. Men fan vad jag älskar Madagascar, speciellt King Julien. :D

Nu ska jag göra mig i ordning för jag ska åka iväg och bygga mina naglar :D dom kommer bli så fina för hon jag ska bygga dom hos är jätte duktig och inte dyr ihäller för den delen. Visar resultat senare.

Puss&kram<3


Cake-bake time !

Har bakat Chokladbullar. Fast det är det lättaste man kan göra så är det ju så himla gott (:


Hallå allihopa

Hemma från skolan och så då, ska börja läsa svenska c nu denna terminen och har fått världens bästa lärare Tobias, han är så hilma go asså (: love ya. Haha. Faktiskt även om min skola är lite si sådär så trivs jag ända bra med alla mina vänner i alla fall utan dom hade jag nog inte orkat :D

Var inne på BikBok oxå som jag sa och köpte en ring och cupcake's läpbalsam så söta så, var tvungen. Hihi dom ser helt goda ut :D

Nu ska jag äta mina älskade kaviar-knäckebröd, och bäst av allt är att det inte är så fett. Puss&kram <3





Gulligt va ?

God trött morgon

Vaknade för en stund sen, och nu har jag blivit förkyld igen "/ , jag lär mig ju aldrig att ANVÄNDA KLÄDER, haha jag tar alltid för lite på mig, men jag hatar vinter-jackor och snö, vill ha sommar och sommar kläder :) och förkylning gör att man blir ännu mer trött än vanligt "/ och jag är extremt trött.

Jackie vann Paradise Hotel igår, men det är väl klart att hon gjorde. Jag hoppades på henne

Ska alldeles strax till skolan och så ska nog in om bikbok och handla någon ring som jag har hittat :D, sen har jag inte så mycket planerat inför resten av dagen.

Look of today


Litchi-plommon

Har nyss ätit spagetti och köttfärs-sås blev det idag, är jätte mätt nu. Och så har jag äntligen fått min finafina glass-ring från cocoo's. Har fastnat lite mycket på ringar nu för tiden. Men det är fint tycker jag :) Men vill ha såna ringar som ser helt ät bara ut eller såna gulliga. Hihi och cupecakes och sånt. Haha. Känner mig lite nördig men wtf.

Mamma har köpt hem någon konstig frukt som heter litchi-plommon, har aldrig hört talas om det tidigare med dom var faktiskt jätte goda. (: Nu ska jag träffa någon av mina kompisar hade jag tänkt, ha det så bra så länge. Puss&kram <3

Litchi-plommon


USCH !

Äntligen hemma igen från detta ovädert har precis varit i stallet, kom ju knappt där i från. Det var jätte stora snödrivor nere på gården :O Fy men som tur är så är min lilla söta bebis bil en riktig pansar-vagn så den klarar allt. Jag och min bil la..la..la. Hahaha. Det har tydligen varit jätte mycket olyckor och jag som bor lilte utanför malmö lixom, här bryr dom sig inte så mycker så här är vägarna helt åt skogen, snödrivor över allt, och att det blåser gör inte saken bättre man kan inte ens se vägen eller vad som är 1 meter framför sig :O

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag springa ner och hämta min ring hihi.

Snö igen "/

Nu är jag hemma igen från skolan, eller ja det var en stund sen jag kom hem. Ska snart ut till stallet, men usch det är inte alls kul i detta vädret. Jag ogillar verkligen vintern fy. Men, men. Gjorde inte så mycket på min enda lektion idag hade typ labb om PH-värde, jätte spännande verkligen ^^.

Min nya glass ring har kommit idag för den andra gick ju i sönder på båten haha fy. Men det var värt att beställa en ny för jag tycker ju om den så mycket.

På torsdag blir det nagelbyggning, älskar det tycker att det är så fint och det ser fräsht ut. Så det blir nog bra, men vet inte riktigt om jag ska göra vanliga eller några som är lite annerlunda, någon som har förslag?

Puss&Kram <3

God morgon

Nu är jag pigg och vaken faktiskt för en gångs skull, har precis ätit frukost och ska strax göra mig i ordning. Har bara en lektion idag, känns väldigt onödigt det ända som är bra är att jag kan köra till skolan i stället :). Hoppas ni alla får en trevlig dag idag, för nu måste jag fixa lite :D

puss&kram <3

Rihanna

Vilken skillnad det har blivit på henne, tänk när hon började med music hon slog igenom med "Pon the repaly" år 2005 och såg ut som en lite flicka idag är hon riktigt stor och nu vet jag inte vad jag ska kalla hennes stil, tycker den är skit häftig men haha vilken skillnad. Tycker verkligen att Rihanna är en vacker kvinna och hennes music är jätte bra.


JAG VAKNADE NYSS? :O

Oj, oj, oj, jag vaknade nyss. F*n har ångest nu ju, jag måste verkligen ha varit trött. Men det var rätt så skönt, jag måste ut nu i alla fall vi hörs sen puss

Hallå allihopa

Hemma från skolan och så dådå, denna dagen kändes väldigt onödig. Först hade jag geografi som vi hade eget arbete på sen hade jag 2 timmars håltimme då jag gick och shoppade ett par nya skor, Adidas tygskor. Skit snygga älskar dom. Sen efter det så hade jag biologi, och vet ni vad vi gjortde på biologin? Klippte och klistrade och skulle göra någon slags poster :O haha jag går inte på dagis mer men ändå. Slapp ju göra annat men det var riktigt onödigt.

Nu sitter jag bara här hemma och ska snart hoppa in i duschen och så får vi se senare vad som händer idag. Men vi hörs ju senare som vanligt, pusspuss



Adidas skor: Nilsons 599;-

Hallå där, kött och blåbär !

Sitter i skolan och kollar på Sean banan på youtube.com med Jason och Sandra, har geografi egentligen men ja, efter detta blir det kolla en runda i stan och så.

RSS 2.0